English
version

Verenigde Staten

🗽 BODYATTUNE

De eigenaar van dit welzijnscentrum aan Union Square is een expert in BodyTalk wiens behandelingen worden gevoed door zowel haar waanzinnig uitgebreide kennis als haar helderziendheid.

bodyattune.com

🗽 CLAUDIA COLOMBO SKIN WELLNESS

In dit welzijnscentrum, dat bestaat uit één behandelruimte met uitzicht op het Empire State Building, voert eigenaar Claudia Colombia holistische schoonheidsbehandelingen uit die bijzonder effectief zijn.

claudiacolombo.com

🗽 ENERGY CHIROPRACTIC

De sympathieke chiropractor die dit holistische centrum onder Union Square heeft opgericht, heeft al veel mysteries rond mijn gezondheid opgelost.

energychironyc.com

🗽 FLATIRON FAMILY MEDICAL

Een magnifiek medisch centrum vlakbij het Flatiron Building waar je zowel meer traditionele als meer holistische zorg kunt ontvangen.

flatironfamilymedical.com

🗽 INFINITY FLOAT

Bij Infinity Float — dat genesteld zit in het fraaie Q Flatiron-welzijnscentrum aan Fifth Avenue — kun je terecht voor een “float”, waarbij je in een cabine drijft op verwarmd water dat is voorzien van epsomzout, wat enorm herstellende effecten heeft voor lichaam en geest.

infinityfloatnyc.com

🇺🇸 Kripalu Center for Yoga & Health

Dit mooie centrum in de heuvels van Massachusetts biedt zalige R&R programma’s, welzijnsbehandelingen, wandelingen en eten voor alle dieetwensen. Vanuit New York kom je er gemakkelijk met de Peter Pan-bus.

kripalu.org

🗽 MICHAELA BARTAKOVA

Deze geweldige vrouw, die praktijk houdt aan Union Square, doet BodyTalk en reikitherapie en geeft (voet-)massages — onder andere!

michaelabartakova.com

🗽PILATES BY SYLVIA

In de pilates-school van de sympathieke Sylvia Ostrowska geven de leraren uitstekende, creatieve Reformer Classes — lessen op speciale machines die de work-outs extra effectief maken — voor groepen van hooguit acht personen. Ik vind het een leuke belevenis om naar de locatie in K-Town (een Koreaanse enclave in Midtown Manhattan) te gaan, maar er is nu een tweede locatie vlakbij Bryant Park, die vast ook fijn is.

🗽 SATORI HOLISTIC

Een oase in het hartje van de East Village. De coole eigenaar heeft me velerlei fantastische behandelingen gegeven — sommige zelfs per telefoon. Volgens een van mijn “vrollega’s” die ook naar Satori gaan, is de Ayurveda-therapeut eveneens super.

satoriholistic.com