English
version

Gebruiks-voorwerpen (online)

πŸ‡ͺπŸ‡Ί BAD- EN BEDDENGOED

Het is heerlijk slapen en afdrogen met de fair trade, biologisch-katoenen dekbedovertreksets en handdoeken van Yumeko. Ik heb een aantal van de producten ontvangen in zakken en zakjes die uitstekende reiscompagnons zijn. Yumeko-producten worden in Nederlandse winkels verkocht en door Europa verzonden.

yumeko.nl

🌍 ENVELOPPES

Stevige enveloppes met zelfklevende sluiting, die de eigenaren β€” woonachtig in de Verenigde Staten β€” opsturen in een milieuvriendelijke verpakking.

etsy.com

πŸ‡ΊπŸ‡Έ GEURNEUTRALISEERDER

Deze milieuvriendelijke verstuivers zijn bijzonder effectief: ze geven badkamer, lakens, klerenkast en schoenen de lekkere geur van lavendel β€” dat van nature ontsmettend is. The friendly people van Way Out Wax, dat in het noord-oosten van de Verenigde Staten huist, versturen de flesjes in milieuvriendelijke verpakking.

wayoutwax.com

🌎 Make-Up Remover

De make-up remover van Aveda, een milieubewust bedrijf dat in winkels wereldwijd verkoopt, bevalt me al jaren uitstekend. Bovendien zit het product in een flesje dat grotendeels uit recycled plastic bestaat.

aveda.com

πŸ†• πŸ‡ΊπŸ‡Έ Nagellakverwijderaar

Onder de uitstekende verzorgingsproducten van Karma Organic is een gifvrije nagellakverwijderaar die zeer effectief is.

karmaorganicspa.com

🌏 Notitieboeken

Vrouwen op het platteland van Bangladesh maken deze schriften van milieuvriendelijke materialen. Door daar bij het bestellen een verzoek om te sturen aan de verkoper, die in Duitsland woont, ontving ik een abrikoos-kleurig en een blauw exemplaar in dezelfde verzending. Zalig zacht papier!

etsy.com

πŸ†• 🌍 Ritsen

Zipper Shipper, een familiebedrijf gevestigd in de Verenigde Staten, heeft ritsen in alle soorten, kleuren en maten. Heeft mijn gouwe ouwe winterjas een nieuw leven gegeven.

zippershipper.com

πŸ†• 🌎 Scheermesjes

Scheermessen die jarenlang meegaan, gemaakt van gerecyclede yoghurtbakjes! Preserve, een bedrijf dat gebaseerd is in de Verenigde Staten, verstuurt zijn verzorgingsproducten over de hele wereld.

preserve.eco

🌏 SPEELGOED-RACEAUTO

Cool cadeau, handgemaakt in de Verenigde Staten met oude blikjes.

etsy.com

🌍 VISITEKAARTJES

Deze visitekaartjes worden gemaakt van oude t-shirts! Je kunt gebruik maken van je eigen ontwerp of van sjablonen aangeboden op de site. De kaartjes worden geprint in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

moo.com

πŸ‡ΊπŸ‡Έ ZONNEBRANDOLIE

Deze koraal-vriendelijke zonnebrandolie, die wordt verkocht in winkels door de gehele Verenigde Staten, is gemakkelijk aan te brengen, ruikt tropisch en beschermt opperbest.

albabotanica.com