English
version

Kleding en accessoires (online)

🌏 ARMBANDJE

Ik vond het erg leuk om dit armbandje te krijgen: het is gefabriceerd met recycled materiaal en de opbrengst financiert de verwijdering van een pond afval uit de oceaan plus de hernieuwing van koraal. Het hoofdkantoor van het geweldige bedrijf dat hiervoor zorgt, 4ocean, zit in de Verenigde Staten.

4ocean.com

🌍 LINGERIE EN NACHTGOED

Hanky Panky, gevestigd in de Verenigde Staten, verkoopt sexy ondergoed vervaardigd uit o.a. biologisch katoen en geverfd met milieubewuste textielverf. Het bedrijf gebruikt geen bont, veren of leer; verpakt in recycled en FSC-gecertificeerd papier; compenseert zijn CO2-uitstoot; en doneert zijn textielafval aan een goed doel.

Bij Sandmaiden, dat ook in de VS zit, heb ik twee slaaphempjes van het milieuvriendelijke materiaal bamboe besteld die goed zijn gemaakt, heerlijk zitten en er mooi uitzien.

hankypanky.com
sandmaidensleepwear.etsy.com

🌎 PORTEMONNEE

Ik ben helemaal weg van deze portemonnee, gemaakt in het Verenigd Koninkrijk van oude brandweerspuiten met parachutezijde als voering en opgestuurd in een handig zakje van parachutezijde. De friendly people of Elvis and Kresse reageerden ogenblikkelijk op mijn verzoek of ik een portemonnee kon krijgen waar geen letters op stonden; binnen de kortste keren had ik er een in huis.

elvisandkresse.com